Van Der Horst
 • Vastgoedbeheer

  We weten uit ervaring dat vastgoedbeheer een complexe en uitdagende taak is die expertise en toewijding vereist. Wij zijn er trots op een toonaangevende naam te zijn in de vastgoedbeheersector, met een rijke ervaring en een team van toegewijde professionals die zich inzetten voor het effectieve beheer van onze vastgoedportfolio’s. We verzorgen financieel-administratief, commercieel en technisch beheer van vastgoedportefeuilles.

   

  Onze deskundige administratieve professionals zijn bedreven in het beheren van alle financiële en administratieve aspecten. Van huurincasso en huurboekhouding tot budgetplanning en servicekostenafrekening, wij zorgen voor een naadloze en efficiënte afhandeling van alle financiële en administratieve verplichtingen.

  Onze specialisten op het gebied van technisch vastgoedbeheer zorgen samen met onze partners voor het onderhoud en de reparatie van het vastgoed. Van routine-onderhoud tot noodgevallen, wij staan 24/7 paraat om ervoor te zorgen dat onze huurders tevreden zijn en ons vastgoed in topconditie blijft.

   

  Samen met lokale makelaars zorgen we dat vrijgekomen vastgoed hooguit kort leegstaat en dat er door goed commercieel beheer in samenwerking met onze onderhoudspartijen, snel tot wederverhuur kan worden overgegaan. We werken met duidelijke huurcontracten en laten ons door de lokale makelaar goed adviseren over de huurprijs en andere financiële voorwaarden die in de lokale markt gebruikelijk zijn.

  Van Der Horst
  Bent u geïnteresseerd in samenwerking met Van der Horst? Neem vandaag nog contact met ons op. We zijn altijd op zoek naar nieuwe partners en investeringsmogelijkheden.
  Van der Horst Holding B.V.
  Voorstraat 28
  NL-4793 EV Fijnaart
  Nederland
  +31 168 468 468
  +31 168 468 460
  info@vdhorst.com
  vdhorst.com
  Van der Horst Unternehmensgruppe GmbH
  Königsallee 80
  D-40212 Düsseldorf
  Duitsland
  +49 211 3878 9177
  +49 211 3878 9356
  gruppe@vdhorst.com
  vdhorst.com
  Copyright © 2024 Van der Horst Holding. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring | Cookies | Disclaimer
  Website: YZCommunicatie