Van Der Horst
 • Sale & Leaseback

  Van der Horst is een vooraanstaand bedrijf in de vastgoedsector, gespecialiseerd in het verwerven van residentieel en commercieel vastgoed. Objecten kopen wij via aanbod op de markt en door sale and leaseback transacties.

   

  Sale and leaseback is een transactie waarbij een bedrijf het vastgoed waar het zelf gebruik van maakt verkoopt aan een externe partij, in dit geval Van der Horst. En vervolgens least (huurt) het bedrijf het pand terug voor een bepaalde periode. Dit stelt bedrijven c.q. verkopers in staat om snel kapitaal vrij te maken dat anders vast zou zitten in het vastgoed. Het vrijgekomen kapitaal kan worden geïnvesteerd in kernactiviteiten, schuldafbouw, groei of andere strategische initiatieven. Sale and leaseback is een krachtig instrument om kapitaal vrij te maken en tegelijkertijd operationele flexibiliteit te behouden.

  Kiezen voor Van der Horst:

  • Betrouwbare partner: Wij zijn een gerenommeerd bedrijf met een bewezen staat van dienst in vastgoedtransacties. Afspraak is afspraak.
  • Maatwerkoplossingen: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw doelstellingen en behoeften. U bepaalt wat nodig is.
  • Transparantie: We hechten veel waarde aan openheid en transparantie in al onze transacties, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Geen kleine lettertjes of verassingen.
  • Langetermijn betrokkenheid: We streven naar langdurige relaties met onze partners en blijven betrokken bij het beheer van het pand gedurende de leaseperiode. Rust en duidelijkheid. Nu en straks.

  Van Der Horst
  Bent u geïnteresseerd in samenwerking met Van der Horst? Neem vandaag nog contact met ons op. We zijn altijd op zoek naar nieuwe partners en investeringsmogelijkheden.
  Van der Horst Holding B.V.
  Voorstraat 28
  NL-4793 EV Fijnaart
  Nederland
  +31 168 468 468
  +31 168 468 460
  info@vdhorst.com
  vdhorst.com
  Van der Horst Unternehmensgruppe GmbH
  Königsallee 80
  D-40212 Düsseldorf
  Duitsland
  +49 211 3878 9177
  +49 211 3878 9356
  gruppe@vdhorst.com
  vdhorst.com
  Copyright © 2024 Van der Horst Holding. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring | Cookies | Disclaimer
  Website: YZCommunicatie